...................................


...................................

VAN HARTE WELKOM OP MIJN WEBSITE

Mijn naam is Anky Jacques (62) Ik ben getrouwd en moeder van 2 volwassen zonen en oma van 3 kleinkinderen. Ik teken en schilder al jaren met plezier; eerst voornamelijk dieren, later ook landschappen en stillevens.

Ongeveer in 2001 kwam ik in aanraking met het mandala tekenen en dat heeft daarna mijn hele leven enorm veel veranderd en beheerst. Ik ging erin lesgeven en schreef er een boek over. (Uitgeverij Tirion/cantecleer ). Bovendien werd ik redacteur van het Mandalatijdschrift. (www.mandalavereniging.nl)

Tussendoor moest ik stoppen met het lesgeven vanwege een ernstige ziekte, maar juist toen had ik erg veel steun aan het tekenen en schilderen van icoonmandala’s. Tijdens mijn ziekte haalde ik mijn diploma creatieve therapeut en kon gelukkig daarna het lesgeven weer oppakken.

Momenteel geef ik nog steeds les (zie ‘cursus’), en schrijf soms nog in het mandala tijdschrift. Bovendien geef ik op aanvraag zo nu en dan workshops.

Mijn voornaamste drijfveer is zo veel mogelijk mensen in contact te brengen met het mandala tekenen. Door de ontspanning van het tekenen en de symboliek van de mandala kunnen wij immers ons bewustzijn verruimen en zo contact maken met ons Hogere Zelf.